Return to previous page

 

Shine on innovatiivne keraamiline pinnakaitsevahend, mis põhineb SIO2-l ja titaanil. Shine tulemus on veekindel ja mustust hülgavad pinnad millele on loodud väga tugeva läige, mis tekitab lisaks ka isepuhastuva efekti ja muudab tulevased hooldused ning puhastamise lihtsamaks. Toode püsib pinnal kuni 4 kuud, olenevalt tulevastest hoolitsustest ja pinnatöötlusest muude vahenditega. Peale kasutamist kasutage tulevasteks hooldusteks puhastusvahendeid, mille pH on kuni 12,0.

Eelised:

Vähendab mustuse (sh vaiku, soola, tõrva, putukajääke, rasva ja linnu väljaheiteid) nakkumist pinnale. Hüdrofoobne vett hülgav kiht. Loob mustust tõrjuva kihi pinnale. Isepuhastuv efekt. Loob UV-kaitsekihi pinnale (UV-A; UV-B). Kaitse oksüdatsiooni vastu. Kaitse kuni 4 kuud.

 

Kaal 0,25 kg

Video

Juhend

Kasutage kuival pinnal: peske pind põhjalikult, soovitatavalt vaha jääkide eemaldamiseks sõidukitelt. Kuivatage auto põhjalikult. Kandke toode kergelt udukihina puhtale ja jahedale pinnale nii laialt kui võimalik. Poleeri kohe puhta mikrokiudlapiga käsitööna lainelises liigutuses. Järgige teist kergelt poleerimist teise puhta mikrokiudlapiga lainelises liigutuses. Ärge kasutage toodet otse päikesevalguses. Ärge kasutage toodet kuumadel pindadel. Ärge kasutage toodet kuivadel pindadel. Kasutage alati kuiva ja puhta mikrokiudlappi. P102: Hoida lastele kättesaamatus kohas. pH 6.0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Urban Racing “Shine” Kiirkeraamika 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked