Return to previous page
Toode Kogus

Urban Racing "Venom" Veljepuhastus 500ml

Väga efektiivne, happeline ja pH-tasakaalustatud pesuaine velgede ja šassii pindade puhastamiseks. Puhastab kinni jäänud ja kõrbenud mustuse velgedelt (piduritolm, teel hukkunud loomad, veest ja naeltest tingitud rauaoksiid). Eemaldab rauaoksiidi ja korrosioonile alluvad ühendid, mis on kahjulikud kattele, värvile ja klaasipooridele. Taastab värvipinna loomuliku ilme. Kasutage toodet enne sõiduki vahatamist. Tänu madalale pH-tasemele ei kahjusta toode töödeldud pindu. Biolagunev ja vähehappeline.

Kasutusala:

Veljed (alumiinium, kroom, sulam ja muud värvitud/lakitud veljed). Sõidukite värvitud pinnad. Toote kasutamine ei ole soovitatav otse piduriklotsidele.

1

Urban Racing "Shine" Kiirkeraamika 250ml

Shine on innovatiivne keraamiline pinnakaitsevahend, mis põhineb SIO2-l ja titaanil. Shine tulemus on veekindel ja mustust hülgavad pinnad millele on loodud väga tugeva läige, mis tekitab lisaks ka isepuhastuva efekti ja muudab tulevased hooldused ning puhastamise lihtsamaks. Toode püsib pinnal kuni 4 kuud, olenevalt tulevastest hoolitsustest ja pinnatöötlusest muude vahenditega. Peale kasutamist kasutage tulevasteks hooldusteks puhastusvahendeid, mille pH on kuni 12,0.

1

Urban Racing "Miracle" Pigieemaldaja 500ml

Väga efektiivne vaigu, asfaldi, soola, rohu, putukate, liimi, liiklusfilmi ja rehvijälgede eemaldaja. Toimib tõhusalt mustadel pindadel ja raskesti ligipääsetavates kohtades. Miracle on välja töötatud vaigu uuesti vedelasse olekusse viimiseks, et seda oleks lihtne maha pesta. See muudab pinna vaigust ja muudest saasteainetest vabaks. Miracle'i eelised tulenevad apelsinikoortest ekstraheeritud lahustitest. Kerge tsitruselõhn.

1

See komplekt koosneb kolmest Urban Racing detailingu tootest, mis on loodud ja arendatud professionaalidele, kuid on saadaval ka tavalistele tarbijatele siin Autopedant e-poes, kus teie auto vastu tuntav kirg kohtub täiuslikkusega!

Kaal 1,3 kg

Video

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Urban Racing 3 Osaline Detailing Komplekt”

Your email address will not be published. Required fields are marked